Potrzebna pomoc tyle ze FAST bo zachciało mi sie mieć kod PIN (telefon z PLAY, simlock ściągnięty i teraz ORANGE) nigdy wcześniej nie miał kodu PIN...więc wybrałem opcję włącz blokadę PIN czy cos w tym stylu i wpisałem klasyczne "0000" a potem "1234" gdy proszono o kod...karta zablokowana, Żądanie kodu PUK (1) tyle że ja go nie mam bo wyrzuciłem dawno temu kartę na której był napisany
jest jakiś sposób zeby zdjąć tę blokadę??
ps. SAMSUNG SGH L760, z kablem USB i działający bitpim
Potrzebna pomoc tyle ze FAST Tweet
• Strona 1 z 1
Potrzebna pomoc tyle ze FAST
motorola[antenka,klapka]>>nokia 3310>>motorola C250>>siemens CX70>>SAmsung SGH-L760>>N70
- ethoriell

- Telefon: N70
- Oprogramowanie: v5.0737.7.0.1
- Sieć: Era TakTak
Re: Potrzebna pomoc tyle ze FAST
Przykro mi na przyszłość nie wyrzucaj takich rzeczy 

Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem
Piszę poprawnie po polsku!
WALKMAN ROCKS!!!
Piszę poprawnie po polsku!- klose

- Telefon: SE W810i
jak chcesz sobie zostawić ten numer bo coś tam... To proponuje iść do salonu orange i wyrobią ci duplikat ale nie za darmo
- konrad5544

- Telefon: Sony Ericsson K550i@W600i
konrad5544 napisał(a):jak chcesz sobie zostawić ten numer bo coś tam... To proponuje iść do salonu orange i wyrobią ci duplikat ale nie za darmo
Zastanawiam się, czy kod PUK nie jest też dla wiadomości operatora. Duplikat wyrabia się gdy karta jest uszkodzona więc może uda się coś zdziałać taniej.
Nawiasem mówiąc, Konrad, usuń ten link z podpisu.
There's someone in my head but it's not me.
- Phil

- Telefon: LG KP500
- Oprogramowanie: V10D
- Sieć: Simplus
Phil ma rację. Operator powinien rozwiązać problem kodu PUK. Udaj się do byle salonu Orange i przedstaw problem. Weź na wszelki wypadek wszystkie papiury, w razie gdyby wymagali.

- Jordan #23

- Telefon: C902 & Z400
• Strona 1 z 1